Το σιρίνγκο οξύ είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φαινολικών οξέων. Είναι ένα κοινό φυτικό μεταβολίτη και μπορεί να βρεθεί σε διάφορες πηγές στη φύση όπως ξηροί καρποί, ελιές, σπόροι κολοκύθας, μέλι, κόκκινο κρασί και πολλά άλλα. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική από εκχυλίσματα του φυτού Ardisia elliptica και άλλων.
Κατ. Αρ.: NST-10-42
CAS: 530-57-4
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C9H10O5
Μοριακό βάρος: 198,17
Ομάδα προϊόντων: Βάφες
CAS-Nr.: [150-25-4]
Όροι αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου
MW: 163,17 g/mol
Τύπος: C6H13NO4
CAS Nr:[150-25-4]
Κωδικός:GB04
Κατασκευαστές:GERBU
Ομάδα προϊόντων: Χρώματα
Κυτταρικές δοκιμές/ Κιτ ανίχνευσης-ετικετοποίησης
CAS-Nr.: [771-97-1]
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -20°C
Συνθήκες αποστολής: σε θερμοκρασία δωματίου
MW: 158,2 g/mol
Φόρμουλα: C10H10N2
CAS Nr:[771-97-1]
Κωδικός:D418
Η Διοσμετίνη είναι μια ένωση τύπου φλαβονοειδούς με μια ευρεία ποικιλία βιολογικών δραστηριοτήτων. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες πηγές στη φύση, αλλά η πιο φυσική αφθονία της βρίσκεται σε εσπεριδοειδή φυτά όπως το λεμόνι, το πορτοκάλι, το μανταρίνι κ.λπ.
Κατ. Αρ.: NST-10-70
CAS: 520-34-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C16H12O6
Μοριακό βάρος: 300,26
Η νεοεσπεριδίνη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μαζί με την πολύ παρόμοια εσπεριδίνη, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε εσπεριδοειδή, αλλά ειδικότερα στο Citrus limon.sp.
Κατ. Αρ.: NST-10-127
CAS: 13241-33-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C28H34O15
Μοριακό βάρος: 610,56
Η θειϊκή μας οξύ 96 % καθαρή είναι μια υψηλής ποιότητας, συμπυκνωμένη διάλυση οξέος, που εντυπωσιάζει με την καθαρότητα και την αξιοπιστία της. Με συγκέντρωση 94-97 % και πυκνότητα τουλάχιστον 1,833 g/cm³ (μετρημένη στους 20°C), αυτή η θειϊκή οξύ είναι ιδανική για βιομηχανική χρήση. Παρέχεται ως διαυγής έως ελαφρώς θολή, άχρωμη υγρή ουσία και είναι άοσμη.
Χημικά και αναγνωριστικά δεδομένα:
CAS-Nr.: 7664-93-9
EG-Nr.: 231-639-5
REACH Reg.-Nr.: 01-2119458838-20
Η θειϊκή μας οξύ παραδίδεται σε σταθερούς δοχείους που εξασφαλίζουν ασφαλή χειρισμό και αποθήκευση. Αυτή η υψηλής συγκέντρωσης οξύ είναι κατάλληλη για μια ποικιλία εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων χημικών συνθέσεων, βιομηχανικών διαδικασιών καθαρισμού, επεξεργασίας μετάλλων και ως καταλύτης σε διάφορες χημικές αντιδράσεις.
Καθαρότητα και αναλύσεις: Η ποιότητα της θειϊκής οξύ διασφαλίζεται μέσω αυστηρών ελέγχων, στους οποίους η περιεκτικότητα ελέγχεται τιτρωμετρικά. Επιπλέον, οι ακαθαρσίες είναι ελάχιστες:
Νικέλιο (Ni): μέγ. 1,0 ppm
Χαλκός (Cu): μέγ. 1,0 ppm
Μόλυβδος (Pb): μέγ. 5,0 ppm
Αρσενικό (As): μέγ. 1,0 ppm
Υδράργυρος (Hg): μέγ. 0,5 ppm
Σίδηρος (Fe): μέγ. 50 ppm
Η Baohuoside I (Icariside II) είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των φλαβονοειδών. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως ως μέρος των εκχυλισμάτων στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική από το φυτό barrenwort Epimedium.
Κατα. Αρ.: NST-10-150
CAS: 113558-15-9
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C27H30O10
Μοριακό βάρος: 514,52
Η μεθυλχεσπερίδη είναι μια φυσική ένωση στην κατηγορία των γλυκοσίδων φλαβανόνης. Στη φύση, μπορεί να βρεθεί πιο συχνά σε εσπεριδοειδή μαζί με την μη μεθυλιωμένη ομόλογό της – χεσπερίδη. Όπως και η χεσπερίδη, απομονώθηκε πρώτα από το Citrus limon.sp.
Κατα. Αρ.: NST-10-128
CAS: 11013-97-1
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C29H36O15
Μοριακό βάρος: 624,59
Το καλιούχο σορβικό είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό, ασφαλές και μη τοξικό συντηρητικό τροφίμων. Αν και το καλιούχο σορβικό είναι ένα από τα πολλά συντηρητικά που υπάρχουν στην αγορά, είναι ένα από τα καλύτερα, καθώς είναι ακίνδυνο και πολυλειτουργικό. Το καλιούχο σορβικό παράγεται κυρίως συνθετικά.
Είναι μια σκόνη χωρίς γεύση και οσμή. Σύμφωνα με την FDA, θεωρείται ασφαλές στη χρήση, καθώς διασπάται στο σώμα σε νερό και διοξείδιο του άνθρακα. Βρίσκεται στη λίστα των συντηρητικών που επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται σε καλλυντικά με περιορισμούς. Η μέγιστη επιτρεπόμενη συγκέντρωση στο τελικό προϊόν είναι 0,6 %, υπολογισμένη ως σορβικό οξύ. Λειτουργεί καλύτερα σε όξινο περιβάλλον, αλλιώς οι ιδιότητές του είναι πολύ ασθενέστερες.
Το νάτριο ακετάτη είναι το νατριούχο άλας του οξικού οξέος και παράγεται μέσω της αντίδρασης του οξικού οξέος με μια νατριούχο ένωση. Είναι ένα άχρωμο άλας με ελαφριά οσμή ξυδιού, που διαλύεται καλά στο νερό αλλά μόνο δύσκολα στο αλκοόλ. Όταν μια κορεσμένη διάλυση νατρίου ακετάτης κρυσταλλώνεται, παράγεται θερμότητα.
Χρήση:
Τρόφιμα:
* Ρυθμιστής οξύτητας
* Συντηρητικό
Καλλυντικά:
* Ρυθμιστής pH
* Μάσκαση της βασικής οσμής
Τεχνικά:
* Παραγωγή θερμαντικών σακουλών
* Αποθήκευση ενέργειας
CAS (τριυδρική μορφή): 6131-90-4
CAS (άνυδρη μορφή): 127-09-3
Αποθήκευση: σε δροσερό, ξηρό και σκοτεινό μέρος, σε κλειστά δοχεία
Πρόσθετο τροφίμων: E262
Χημικός τύπος: C2H3NaO2
Η βακαλέιν έχει μελετηθεί σε πολλές περιπτώσεις κατά διαφόρων τύπων καρκίνου. Έχει διαπιστωθεί ότι η βακαλέιν μπορεί να καταστείλει διάφορες κυτταρικές μεταβολικές οδούς που μπορούν να επιβραδύνουν ή ακόμη και να σταματήσουν τον σχηματισμό όγκων, όπως η πρόκληση απόπτωσης, η μείωση της αγγειογένεσης, η δημιουργία οξειδωτικού στρες και άλλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-34
CAS: 491-67-8
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C15H10O5
Μοριακό βάρος: 270,24